ANWB beloont goede initiatieven

Vivian Visser April 24, 2018 440 keer bekeken 0 comments

De ANWB bestaat op 1 juli 2018 maar liefst 135 jaar. Om dat te vieren geeft de bond maatschappelijke initiatieven een financieel steuntje in de rug.

Het ANWB Fonds heeft €135.000 beschikbaar voor iedereen die een initiatief of project wil starten op één van de werkvelden van de ANWB, bijvoorbeeld initiatieven die de verkeersveiligheid vergroten, die mensen mobiel houden en voor projecten die duurzame mobiliteit bevorderen. Voor ieder project is maximaal €10.000 euro beschikbaar. Ideeën aanmelden kan tot 15 mei via https://anwb.nl/fonds 

Op https://anwb.nl/fonds staan selectiecriteria die duidelijk maken of een project in aanmerking komt. Vervolgens kunnen deelnemers een project aanmelden via de vragenlijst op de site. Het ANWB Fonds is er voor iedereen die een initiatief of project wil starten op één van de themagebieden van de ANWB. Het ANWB Fonds heeft in totaal € 135.000,- beschikbaar voor lokale initiatieven in het hele land. De hoogte van het bedrag waarmee het ANWB Fonds een project helpt, varieert van € 1.000,- tot € 10.000,-.

Uiteindelijk bepalen de leden van de ANWB waar de bijdragen naartoe gaan door middel van een stemronde. In september wordt bekend welke projecten een financiële bijdragen ontvangen.

0  Comments

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings