Nieuw gezicht Platform Vrijwillige Inzet, wat betekent dat voor jou?

ProfielfotoMark Molenaar 19-09-2018 486 keer bekeken 0 reacties

Ons platform Vrijwillige Inzet heeft een nieuwe vormgeving. Ook stellen we alle niet besloten pagina’s volgende week open voor bezoekers van het platform die nog geen account hebben.

Dat betekent dat iedereen deze publieke pagina’s kan zien. Echt deelnemen (reageren op het forum, agenda-items plaatsen) kan alleen als je ook een account hebt aangemaakt. 

Wat betekent dit voor jou?

Allereerst zul je vast even moeten wennen aan de nieuwe vormgeving, hoewel de structuur van het platform grotendeels hetzelfde blijft. Heb je eerder een bijdrage geleverd op het platform dan kunnen straks alle bezoekers deze zien op het Open forum. Het bereik zal daarmee dus een stuk groter worden. En hopelijk ga je dat dus ook merken.

Wat is slim om te doen?

Het is slim om de pagina’s die je vaker (wilt) bezoeken bij je favorieten te zetten. Dat is sowieso heel handig. Hoe je dat doet, zie je hier (je moet even inloggen).

Daarnaast is het goed om te checken hoe je nu je privacy hebt geregeld. Het liefst zien wij natuurlijk dat je een mooi volledig profiel hebt, met foto en al, maar je kunt zelf helemaal bepalen welke informatie je wilt delen. Hoe je dat doet, zie je hier (je moet even inloggen).

Samen verder!

Vanaf 1 oktober is onze oude website (nu nog te vinden op www.nov.nl) uit de lucht en kun je het Platform Vrijwillige Inzet ook benaderen via www.nov.nl. We hopen dat het bezoeken van en werken met ons en jouw nieuwe platform bevalt. Werkt iets niet? Vind je dat het anders moet? Laat het ons weten, want alleen samen maken we er een mooi en goed platform van!

Vriendelijke groet van het Team NOV,

Joost, Mark, Nancy, Ronald, Sanne, Petra (daar hebben we er twee van), Vivian en Wanda

 

PS Mocht je om een of andere reden moeilijkheden hebben met inloggen, mail of app dan met Mark Molenaar (m.molenaar@nov.nl, 0610922192) of Nancy Rietveld (n.rietveld@nov.nl, 0642866167)

PSS Deze mail ontvang je via ons mailprogramma en nog niet via ons Platform Vrijwillige Inzet. Na 1 oktober gaan we (zoveel mogelijk) gebruik maken van het Platform.

0  reacties

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum