Draag bij aan de Nederlandse SDG-rapportage

Gerjan Agterhof January 23, 2019 870 keer bekeken 0 comments

Voor de derde keer zal de Nederlandse samenleving (rijksoverheid, lokale overheden, bedrijfsleven, jongeren, kennisinstellingen én maatschappelijk middenveld) de Tweede Kamer informeren over hoe Nederland er voor staat op het gebied van duurzame ontwikkeling.

De Sustainable Development Goals zijn van iedereen. Een to do-lijst voor de wereld, waar ook het maatschappelijk middenveld actief mee bezig is. Hoe zorgen we voor duurzame ontwikkeling van Nederland én de wereld? In deze rapportage geeft o.m. het maatschappelijk middenveld een update over wat wij doen aan duurzame ontwikkeling en hoe we vinden dat het gaat met de SDG's. Ook voor NOV en betrokkenen is dit een mooie kans om jullie stem te laten horen in de Tweede Kamer. Vrijwilligers dragen namelijk op allerlei manieren bij aan de SDG's. De voorgaande editie van de rapportage kunt u hier vinden. 

Via deze enquête kunt u bijdragen aan de SDG-rapportage.  De deadline voor inzendingen is 17 februari. Uw input zal door Partos (branche-organisatie voor ontwikkelingssamenwerking) worden verwerkt en u zult worden bericht over de voortgang. Voor vragen kunt u contact opnemen met Gerjan Agterhof (g.agterhof@woordendaad.nl). 

Naar de enquête

0  Comments

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings