Programma Partindag 2023 verbreedt jouw blik

Yvonne van Driel 07-09-2023 596 keer bekeken 0 reacties

Het programma van de Partindag is bekend. Ook dit jaar verbreedt deze dag jouw blik. Cissy Nalumansi en Danielle Hirsch trappen de dag af. Nalumansi werpt het licht op de macht van de media en Hirsch gaat in een gesproken column in op hoe informatie tot verandering kan leiden. En er is keuze uit 10 workshops. Voor ieder wat wils. De Partindag is op zaterdag 30 september in Nijkerk en begint om 10.00. Dit jaar georganiseerd Partin de ontmoetingsdag samen met Vice Versa.

Authentieke verhalen

Cissy Nalumansi is een verhalenverteller en filmmaker uit Oeganda. Zij wil met haar werk de authentieke verhalen vanuit Afrikaans perspectief weergeven. Ze schuwt daarbij heikele thema’s niet.

In deze lezing werpt ze haar licht op de macht van de media. Media die nog steeds koloniale trekjes heeft. Om van het white-saviour complex maar te zwijgen. Hoe zien Afrikanen dat? En hoe kunnen Afrikaanse jongeren het verhaal veranderen. Hoe kunnen ze achterhaalde story’s ontkrachten.

Danielle Hirsch (BothENDS) gaat in een gesproken column in op hoe informatie tot gedragsverandering kan leiden. En Erik Boerrigter (Partin) zet in op verbreding. Kortom, een boeiende start van de dag.

Volop keuze

Er zijn twee rondes met workshops. Je kan kiezen uit meerdere onderwerpen, zoals fondsenwerving. Dit keer zijn er zelfs drie specifieke thema’s: crowdfunding, grote gevers werving en aanvragen bij vermogensfondsen.

Maar wil je meer weten over bouwen in de tropen, impact meten, vrijwilligers betrekken, podcasts maken of leiderschapstrainingen? Of meer weten over risicoanalyse bij banken of over loslaten? Dan zijn er ook voor jou volop workshops. 

Ga snel naar het gehele programma en schrijf je in. Dat kan via deze link: https://partin.nl/partindag/

 

De Partindag is dé ontmoetingsdag voor en door kleine goede doelen en particuliere initiatieven. Organisaties die overal de wereld mooier maken. Ieder op hun eigen manier. Op deze dag leren ze van elkaar. En van andere experts. Ze wisselen informatie en kennis uit.

 

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen