De Klup

1642 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

ONBEPERKT GENIETEN & SAMEN GROEIEN De Klup is gespecialiseerd in vrijetijd en vormingsactiviteiten voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking en (kwetsbare) mensen uit de wijk.

Wat we doen

Wat ooit begon met een zaterdagochtend en donderdagavond Klup is uitgegroeid tot een bruisende en veelzijdige organisatie met een breed aanbod. De activiteiten worden 365 dagen per jaar aan ruim 1000 deelnemers aangeboden, op diverse plekken in Gouda én in de regio. Daarnaast is er naschoolse opvang voor kinderen met een verstandelijke beperking. Dagbesteding en inloop huiskamers voor ouderen met en zonder indicatie. En in de zomerperiode is er een ‘daagjes uit’ programma en een uitgebreid vakantie aanbod.

Hoe kun je meedoen?

https://www.deklupgouda.nl/vrijwilligers-gevraagd/

Hoe kun je ons steunen?

https://www.deklupgouda.nl/contact/

Contact

https://www.deklupgouda.nl/contact/

Afbeeldingen

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen