Blink vrijwilligerswerk

1436 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Blink biedt informele ondersteuning door vrijwilligers in te zetten bij mensen met een lichamelijke, verstandelijke of sociale beperking én bij mensen met een chronische ziekte of niet aangeboren hersenletsel. Ons doel is het ontlasten van de mantelzorger en/of het ondersteunen van de hulpvrager bij het participeren in de samenleving. Blink is actief in de gemeenten Oss, Bernheze, Landerd, Grave, St Anthonis, Mill- St Hubert, Boxmeer, Cuijk, Meierijstad, Uden en Boekel.

Wat we doen

Na een aanmelding van een hulpvraag brengt de consulent van Blink samen met de hulpvrager en zijn netwerk de hulpvraag goed in beeld. De vrijwilligers die zich bij Blink melden, krijgen ook alle mogelijkheid om zijn of haar wensen en talenten kenbaar te maken. Door het zorgvuldig verzamelen van wensen en mogelijkheden van alle betrokkenen proberen wij een koppeling op maat te maken. In een goede bemiddeling zullen zowel vrijwilliger, alsook hulpvrager en mantelzorger, optimaal tot hun recht komen. Onze consulent begeleidt de bemiddeling van kennismaking tot beëindiging van het contact.

Hoe kun je meedoen?

https://www.blinkuit.nl/vacatures

Contact

https://www.blinkuit.nl/contact

Afbeeldingen

Twitter

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen