Stichting Social Klus

1259 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Stichting Social Klus streeft naar maatwerk en we denken graag met je mee. Durf te vragen! Niet voor niets is ons motto: “Want alles is een sociale klus”!

Wat we doen

Onze activiteiten zijn: Praktische Ondersteuning: o.a. tuinonderhoud, timmerwerkzaamheden, verhuizingen, schilderklussen e.d.; Digitale Ondersteuning: o.a. hulp bij invullen online formulieren, leren internetten, hulp bij administratie e.d.; Maatjescontact: Je kunt bij ons terecht voor een maatje voor een gezellig gesprek, een uitje of wandelingetje. Maar wij leveren daarnaast graag maatwerk, want wij gaan een uitdaging niet uit de weg voor specifiekere vragen. Roosendaal voor Elkaar: de vrijwilligerscentrale van Roosendaal. Mensen en organisaties die werken met vrijwilligers kunnen hier terecht voor hulpvragen en hulpaanbod. Via Leer voor Elkaar wordt educatie voor vrijwilligers verzorgd.

Hoe kun je meedoen?

https://www.socialklus.nl/over-ons/vacatures/

Contact

https://www.socialklus.nl/contact/

Afbeeldingen

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen