Vrijwillige Hulpdienst Vaassen

672 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Doel van de stichting is maatschappelijke hulpverlening daar waar professionele krachten of familie – door welke oorzaak dan ook – niet in staat zijn om hulp te bieden.

Wat we doen

Onze vrijwilligers bieden hulp bij: - Het wandelen met ouderen of mensen met een beperking - Een bezoekje brengen aan mensen die behoefte hebben aan wat aanspraak - Het boodschappen doen voor mensen die dat zelf niet meer kunnen - Het rijden met mensen in een rolstoel - Het dagelijks bellen van alleenstaande mensen via de telefooncirkel - Het voorlezen van slechtzienden - Het oppassen bij zieken of dementerenden om de mantelzorger te ontlasten - Het doen van bescheiden klussen in huis of tuin (zie Klussendienst) - Het begeleiden/vervoer naar ziekenhuis, specialist, huisarts, tandarts of fysiotherapeut (zie Vervoersdienst)

Hoe kun je meedoen?

http://www.vrijwilligehulpdienstvaassen.nl/vrijwilliger-worden/

Contact

http://www.vrijwilligehulpdienstvaassen.nl/

Afbeeldingen

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen