Vereniging Volunteer Correct

676 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

De vereniging is in oktober 2018 opgericht om verantwoord en duurzaam internationaal vrijwilligerswerk te promoten. Samen met 15 aanbieders van internationaal vrijwilligerswerk werken wij aan de ontwikkeling van deze sector. Zo helpt vrijwilligerswerk iedereen.

Wat we doen

Vereniging Volunteer Correct draagt haar missie en visie uit door actief te communiceren over verantwoord én onverantwoord internationaal vrijwilligerswerk. De vereniging zal dat doen door maatschappelijke discussie te initiëren en actief te volgen. Het kan dat doen als deelnemer aan een verscheidenheid aan platforms, door middel van initiëren, ondersteunen, zelf uitvoeren en begeleiden van onderzoek naar consequenties van de praktijken van internationaal vrijwilligerswerk. Namens en met haar leden zal Vereniging Volunteer Correct haar best doen om eerlijk, verantwoord en duurzaam internationaal vrijwilligerswerk te promoten.

Contact

https://www.volunteercorrect.nl/contact/

Afbeeldingen

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen